meets art

Kwalitatieve unieke houten tafels met de hand gemaakt. Niks geen standaard! Bij De Pelikanen krijg je tafels op maat met een twist. Zie ons portfolio voor eerder werk of kijk op onze webshop voor het actuele aanbod. Liever persoonlijk advies? Kom eens langs in onze showroom.

Craftmanship meets Art

Een van onze passies is het maken van aparte en unieke tafels.
Onze specialisatie is het maken van houten tafels bewerkt met epoxy technieken en pyrografie (tatoeëren op hout).

Er zijn een tal van mogelijkheden qua kleur, houtsoort en epoxy effecten. Peter en Luciano ontwerpen en maken de tafels geheel op eigen manier. Zo is iedere tafel “one of a kind”. 
Less is more? Dat begrip kennen wij bij Studio de Pelikanen niet. Zoals je kunt zien in ons portfolio zijn de meeste tafels over de top en een echte eyecatcher in jouw keuken, woonkamer, kantoor of restaurant? 

Onze Showroom:
Het is mogelijk om de tafels/kunstwerken te komen bekijken in onze showroom. Hier staan volledig afgewerkte tafels klaar voor de verkoop. Zo kun je jouw tafel dezelfde week nog in huis hebben staan. Zien waar de magic happens? Onze werkplaats zit naast de showroom dus een kijkje nemen kan altijd.
Zit jouw tafel er niet tussen? Of heb je een specifiek idee?
Dan kunnen wij in opdracht een tafel voor je maken. 
Let wel, dit kan alleen als je ons de creatieve vrijheid geeft die wij nodig hebben. 

Een tafel in opdracht gaat als volgt in zijn werk:

  • Maak een afspraak, om tot een goed en gewenst eindproduct te komen is een afspraak maken essentieel. Dit kan via de Whatsapp, email of onze social media kanalen. 
  • Samen bespreken wij jouw wensen, de mogelijkheden en kan je de tafels die af zijn bekijken om een goed beeld te krijgen van onze werkwijze. 
  • Als je wensen duidelijk zijn kan je kiezen uit verschillende (beschikbare) houtsoorten: Eiken, populier, essen, wilgen, beuken etc. Ook kan je kiezen uit verschillende stalen onderstellen. 
  • Je krijgt niet zomaar een handgemaakte tafel, maar een uniek item die nergens anders te vinden is en uit pure materialen bestaat. 

Vader en zoon gaan samen voor jou aan het werk aan de ontwerptafel en in de werkplaats, houdt rekening met 6 weken levertijd.

Contact