Unieke handgemaakte epoxy tafels

Wij maken gebruik van verschillende
duurzame materialen en technieken
beuk 3

Our Services

Wij maken aparte en unieke tafels, van hout en bewerkt met epoxy en/of pyrografie. Dit biedt onbeperkte mogelijkheden qua kleur en effecten. Iedere tafel is “one of a kind”.

Zoekt u een eyecatcher in uw woning, kantoor of restaurant? Iets waarover uw klanten of gasten niet zullen stoppen met praten? Neem dan een kijkje in het onderstaande portfolio, voor inspiratie.

Wilt u meer informatie, of heeft u bijzondere wensen voor een tafel op maat? Maak dan een afspraak met ons, om uw wensen te bespreken. Of kom voor een vrijblijvende kennismaking naar ons atelier.

Hoe gaan wij te werk?

Kom langs voor een afspraak

Bespreek samen met ons de mogelijkheden

Kies een maat, blad en onderstel

Wacht 4 tot 6 weken en geniet van uw nieuwe tafel!

Al onze tafels worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Omdat wij ons laten leiden door de natuurlijke vorm van de boom en geen gebruik maken van vaste vormen is elk product keer op keer uniek. Van eettafels en koffietafels tot salontafels. Kies samen met ons de perfecte houtsoort passen bij uw interieur. Het onderstel van onze epoxy tafels is gemaakt van eerlijk en stoer staal. Dit werkt heel goed in combinatie met het warme hout. De poten bevestigen wij zelf in onze werkplaats. U kunt kiezen uit een stalen kruispoot of recht model. Andere kleuren of materialen zijn in overleg mogelijk. 

 

epoxy river table

Happy customers

Nieuwsgierig
geworden?

Enthousiast over wat u ziet?
En graag een epoxy tafel of uniek item van de Pelikaan in huis?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Contact opnemen kan snel via onze whatsapp functie.
Ook kunt u een mailtje sturen naar info@depelikanen.com
of bellen naar 06-23726901

Up to date blijven van onze nieuwste werken en tafels?
Volg ons op Facebook en Instagram.