OVER ONS

Het begin

Meer dan 20 jaar geleden begon Peter ongemerkt met het ontwikkelen van zijn passie. Waar hij al van kleins af aan hield van tekenen en schilderen, ging het in 1996 om het ‘customizen’ van meubels. Deze kregen nadat ze waren geïmporteerd uit Duitsland, hier in Nederland een werkelijk nieuw leven. De bewerkte en beschilderde kunstwerken verkocht Peter vervolgens aan liefhebbers. Wanneer hij zijn creativiteit kwijt kon in zijn stukken, zat het voor Peter goed.

 

fullsizeoutput_6f76

Missie

Vandaag de dag is zijn missie nog steeds hetzelfde: Mooie dingen maken. Of het nou een tafel, barrel of schilderij is. Dat hij zichzelf echt kan verliezen in een stuk en zijn creativiteit niet beperkt wordt, vindt hij belangrijk. De gedachte dat iemand wat jij met je handen hebt gemaakt, ophangt in zijn huis, vindt Peter het aller beste. “Ik denk dat er geen grotere eer is dan dat.”

 

Kwaliteit

Bijzonder aan De Pelikanen is dat je altijd een uniek stuk in huis haalt. Elk houtpaneel, elke tafel en elke barrel is anders. Doordat Peter veel van zijn producten een persoonlijke draai geeft door middel van het customizen, kan de klant zelf ook zijn input kwijt. Een adres in een ton voor de deur of het logo van je business in een tafel gegraveerd, je hebt echt iets unieks. Wat bij alle producten hetzelfde is, is de kwaliteit. De Pelikanen doet het net weer even anders. Zo zijn de houtpanelen en tafels volledig handgemaakt en met de juiste precisie en aandacht voor u gemaakt.

Meer weten over ‘De Pelikanen’, de producten of graag eens langskomen? Klik hier voor onze contact pagina.

fullsizeoutput_6f61

© 2019 De Pelikanen – Cookie verklaringPrivacyverklaring